Detail novinky

Vyvážená strava moderní gastronomie

vitality_a_balance_cz-002-jpg_25-04-2017_16-15-31.jpg VITALITY menu je nutričkně vyvážené jídlo, které splňuje těchto 6 zásad:
1. Komplexní sacharidy
2. Kvalitní tuky
3. Plnohodnotné bílkoviny
4. Bylinky a méně soli
5. Šetrná technologická příprava
6. Více čerstvé zeleniny

Novinky

Balance

balance-cz-jpg_24-04-2017_15-27-09.jpg
I v klasické kuchyni je mnoho receptur, které Vás tolik nezatíží.

Vitality

vitality_a_balance_cz-002-jpg_25-04-2017_16-15-31.jpg
Pokrmy z čerstvých surovin ve skvělé gastronomické úpravě pro ty, kteří vyhledávají ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jana Janečková

T: 471000711
E: provoz.mmhradec.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

pondělí, středa7:00 – 16:30
úterý, čtvrtek, pátek7:00 – 14:00
prodej menu10:30 – 13:15

Naše recepty a zajímavosti

Jáhlová kaše s jablky, skořicí a lískovými oříšky

kase1-jpg_10-12-2019_16-42-39.jpg

Zažij Kanadu

4 porce  
400g jáhly
80g cukru krupice
40g cukru moučka
80g rozpuštěné máslo
900ml mléko
400g jablka
2pl med
80g lískové ořechy              
Sůl              
Skořice    

Postup
Jáhly 3x spařte vroucí vodou, vždy je důkladně promíchejte a slijte. Zbavíte je tím nahořklé chuti. Do kastrůlku vsypte spařené jáhly, cukr, zalijte mlékem a vařte jáhly do kašovité konzistence. Jablka nakrájejte na 1cm silné plátky, vložte do malé pánve a lehce podlijte vodou. Přidejte med a trošku skořice a duste do poloměkka. Lískové oříšky nasucho opražte na pánvi a rozdrťte paličkou na maso. Jáhlovou kaši servírujte s dušenými jablky, oříšky, moučkovým cukrem a rozpuštěným máslem.