Detail novinky

Z lásky k české kuchyni

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg

Něco málo o glutamátech:

Pro svou výraznou chuť bývá glutamát sodný často používán jako dochucovadlo, čímž ale potlačuje přirozenou chuť pokrmů. Zároveň některými zdroji bývá označován za rizikový faktor při různých onemocněních, jako je migréna, zvýšení krevní tlaku, onemocnění centrální nervové soustavy či tzv. glutamátová intolerance. jedna porce polévky ze sáčku může obsahovat až 1,5g glutamátu. O rizicích se poraďte se svým lékařem.

Neváhejte a přijďte si pochutnat na polévce bez přidaných glutamátů!

Přílohy k novince

Novinky

Balance

balance-cz-jpg_24-04-2017_15-27-09.jpg
I v klasické kuchyni je mnoho receptur, které Vás tolik nezatíží.

Vitality

vitality_a_balance_cz-002-jpg_25-04-2017_16-15-31.jpg
Pokrmy z čerstvých surovin ve skvělé gastronomické úpravě pro ty, kteří vyhledávají ..

Zákaznická linka

obalka-jpg_15-05-2014_16-24-04.jpg
Využijte komunikační knihu a sdělte nám svůj názor.

Polévky bez přidaného glutamátu

pixmac000013365633-jpg_20-03-2012_09-47-19.jpg
Sodexo nabízí polévky bez přidaných glutamátů.

Kontakty a provozní doba

Manažer restaurace

Jana Janečková

T: 471000711
E: provoz.mmhradec.fms.cz@sodexo.com

Provozní doba

pondělí, středa7:00 – 16:30
úterý, čtvrtek, pátek7:00 – 14:00
prodej menu10:30 – 13:15
Od 25.5.KANTÝNA OTEVŘENA PONDĚLÍ - PÁTEK7:00 – 14:00

Naše recepty a zajímavosti

Žádný/á recept/zajímavost není k dispozici.